We bestaan 5 jaar!

Na de verhuizing van Fysiotherapie Tilburg Reeshof van de Warmondstraat naar het

Gezondheidscentrum Forum aan het Ketelhavenplein, werden de eerdere plannen voor een eigen Loopgroep verder uitgewerkt. Het streven was om een laagdrempelige Loopgroep op te richten. Dit resulteerde op 1 januari 2016 in een bij de Atletiekunie aangesloten Loopgroep: Loopgroep Fysiotherapie Tilburg Reeshof (LFTR). Begonnen met 17 hardlopende leden is de Loopgroep inmiddels uitgegroeid tot een groep van 60 leden.

Veel aanwas kwam er niet alleen door de Yakult Start to Run trainingen, maar ook door spontane aanmeldingen omdat men ons in het clubshirt zag lopen of omdat men de website gezien had. De eerste groepen hadden als trainers Joop en Harran, later werd Eric hier als trainer aan toegevoegd en Jeroen als invaltrainer.

Nadat duidelijk werd dat er behoefte bestond om ook op een rustigere manier actief te zijn en toch verbonden te blijven met de Loopgroep ontstond op 9 juni 2018 De Wandelende Tak, met Monique als coördinator die dit op een voortreffelijke wijze invult. Doordat de Loopgroep nu uit zowel wandelaars als hardlopers bestond, werd de term Loopgroep alle eer aan gedaan.

Vanaf het begin hebben we ook een uitstekend visitekaartje d.m.v. een fantastische website waar we trots op zijn en die up to date wordt gehouden door onze webmaster Phons.

Het LFTR team is mede door de groei in de afgelopen jaren uitgebreid van 3 naar 7 personen. We zijn er trots op dat we nu op 1 januari 2021 de mijlpaal van 5 jaar hebben bereikt en dat we ons een gezonde vereniging kunnen noemen.
Jammer genoeg kunnen we deze mijlpaal nu niet vieren, maar zodra het wel mag zullen we er een gezellig feest van maken!!!!!

Wij bedanken bij deze al onze sponsoren die ons de afgelopen jaren hebben ondersteunt: Ebbo Admin, Vos Personal trainingen, Daniëlle Sebregts Pedicurepraktijk, Vercura Thuiszorg en dagbesteding, Runshop Greg van Hest maar bovenal onze Hoofdsponsor Fysiotherapie Tilburg Reeshof/Noord.

Natuurlijk bedanken we zeker ook al onze (oud)leden die ons vanaf het begin hebben gesteund en zonder wie wij dit jubileum niet zouden hebben bereikt.

VOL GOEDE MOED ZEGGEN WE DAN OOK: OP NAAR HET VOLGENDE JUBILEUM!!!!

Het LFTR team

 

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid