LFTR in beweging #15

Helaas hebben we ook dit jaar de Paaszaterdag anders moeten doorbrengen dan normaal. Waar we normaal een gezellige Paasbijeenkomst hebben na de training en het wandelen moeten we nog steeds in kleine groepjes sporten. Maar ja, het is zoals het is en dat is altijd nog beter dan helemaal niet mogen sporten. Blijf positief, blijf actief want de betere tijden zullen er beslist weer aankomen. Omdat we in deze omstandigheden dus ook niet de mogelijkheid hebben om als groep bij elkaar te komen, wil ik jullie allemaal op deze manier toch een Fijne Pasen toewensen.

Groetjes, Harran

Voor de komende week hebben we de volgende trainingen voor jullie:
Groep van Eric/Harran
  • 5 km tempoloop.
  • 8 keer 4 minuten met telkens 1,5 minuut wandelen.
  • 8,5 km duurloop.
Groep van Joop
  • 6,5 km tempoloop.
  • 8 keer 4 minuten met telkens 1,15 minuut wandelen.
  • 10 km duurloop.

 

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid