Wel uit ons oog maar niet uit ons hart

Het spreekwoord luidt: Uit het oog, uit het hart.

Ik kan jullie verzekeren dat dát zeker niet geldt voor jullie als lid van LFTR.

LFTR MIST JULLIE ENORM!!!!!!!

Door de coronapandemie kunnen we al meer dan een jaar niet met de loopgroep in ons clubhuis komen. Het gevolg daarvan is wel dat ik een groot gedeelte van de groep al zo lang niet meer gezien heb. Regelmatig kom ik mensen tegen die aan het wandelen of hardlopen zijn. In het korte gesprekje dat we dan hebben, of als ik ze op andere momenten spreek komt steevast naar voren dat iedereen de gezelligheid van ons clubhuis en daarmee een groot deel van het sociale contact van de groep mist.

Hopelijk zal het niet lang meer duren dat we elkaar in ons clubhuis mogen begroeten. Als het zover is dan zullen we dit zeker niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op 1 dag kunnen we zeker niet alles inhalen, maar er wel weer een goede start aan geven. Blijf ondanks alle beperkingen actief bezig want de betere tijden komen er beslist weer aan.

Mocht je advies of morele steun nodig hebben dan kun je altijd contact opnemen via de mail info@loopgroepfysiotherapietilburgreeshof.nl , een telefoontje of appje.

Wij zijn en blijven er voor jullie, zeker ook in deze tijd!!!

Want jullie zijn alleen uit het oog, maar niet uit ons hart en gehoor!!.

Groetjes, Harran

Voor deze week hebben we de volgende trainingen voor jullie:

Groep van Eric/Harran
  • Tempoloop van 5 km.
  • Duurloop van 8,5 km.
  • Intervaltraining: 2 - 2 - 4 - 4 - 6 - 6 - 8 minuten met 45 sec, 45 sec, 1,5 minuut, 1,5 minuut, 2,15 minuten en 2,15 minuten wandelen.
Groep van Joop:
  • Tempoloop van 6,5 km.
  • Duurloop van 11 km.
  • Intervaltraining: 1 - 1 - 2 - 2 - 4 - 4 - 6 - 6 - 8 minuten met  30 sec, 30 sec, 45 sec, 45 sec, 1,15minuut, 1,15 minuut, 2 minuten en 2 minuten wandelen.

 

 

Eén gedachte over “Wel uit ons oog maar niet uit ons hart”

  1. Hallo allemaal, Het gaat goed met mij. Ik wandel elke dag een ommetje voor ik mijn werkdag start. Sinds 3 maart mag ik weer werken (pedicure=contactberoep) dus jullie snappen dat ik het druk heb. Maar de wandelingetjes houden me fris. Wandel/loop ze met zin en houd de moed erin! Hartelijke groet Daniëlle

Reacties zijn gesloten.

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid