We mogen weer!!!

YES!!!!!  Eindelijk is het weer zover. Vanaf komende zaterdag mogen weer bijna alles ¨gewoon¨ doen. Dat betekent ook dat er weer de mogelijkheid is om samen koffie en thee te drinken na afloop van de training. Helaas kunnen we dit nog niet binnen doen i.v.m. de 1,5m maatregel, maar het geeft wel de mogelijkheid om het buiten te doen. Uiteraard zijn we afhankelijk van het weer, maar de planning is om hier komende zaterdag mee te beginnen.

Wel willen we daar duidelijke afspraken over maken omdat we toch met de 1,5m maatregel rekening moeten houden.

Daarom wordt jullie medewerking gevraagd bij de volgende punten:

  • Parkeer je auto op de eerste 2 rijen van de parkeerplaats direct na de slagboom. Op deze manier hebben we op het andere gedeelte voldoende ruimte om afstand te houden.
  • Buiten moeten we de 1,5 meter afstand houden tijdens het koffie/thee drinken.
  • Koffie en thee kan ingeschonken worden aan de lange tafel en laat de kannen daar ook staan.
  • Er zullen tafels en stoelen neergezet worden om te kunnen zitten. Ga de stoelen niet verplaatsen.
  • Blijf je liever staan, dan mogen er maximaal 3 personen op afstand bij een hangtafel staan. Ga de hangtafels niet verplaatsen.

Hoe tegenstrijdig deze regels ook overkomen omdat we wel zonder afstand te houden mogen hardlopen en wandelen, als LFTR moeten ons hier aan houden omdat de regering deze heeft vastgesteld. Team LFTR vertrouwt er op dat jullie in deze jullie verantwoordelijkheid nemen en rekening houden met  anderen. Ben je er ook van bewust dat we gadegeslagen worden door de flatbewoners en passanten. Denk dus niet alleen aan de naam van de Loopgroep,  maar zeker die van onze sponsor Fysiotherapie Tilburg Reeshof. Uiteraard hopen we dat alles goed en soepel zal verlopen en dat we dit vaker kunnen doen.

DENK AAN JE EIGEN GEZONDHEID ÈN AAN DIE VAN DE ANDER!!!!!

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid