Weer koffie en thee na de training

Na bijna 10 maanden was het eindelijk zover. Zaterdagmorgen 26 juni mochten we weer koffie en thee drinken na afloop van de training. Omdat de groep te groot is om binnen de afstand te kunnen houden, was er buiten een terras met afstand gemaakt.

Het weer werkte fantastisch mee want we konden lekker in de zon genieten van elkaars gezelschap en daarbij wat drinken. Eric en Margriet hadden voor deze gelegenheid voor feestelijke oliebollen gezorgd en er was gebak geregeld om te laten zien dat Team LFTR blij was dat we weer gezamenlijk na kunnen praten.

De Wandelende Tak had reeds een wandeltocht buiten de deur gepland, maar ook zij konden voordat ze begonnen met wandelen in Chaam genieten van het gebak. Omdat het ook voor hun weer mogelijk is om tijdens de wandelpauze koffie en thee te drinken was deze vandaag voor rekening van LFTR.

Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde ochtend waarbij iedereen zich keurig aan de regels hield. Daarom zal het terras zolang we nog niet naar binnen kunnen, bij goed weer neergezet worden.

 

Eén gedachte over “Weer koffie en thee na de training”

  1. Dank aan de organisatoren voor het fijne terras en de gezamenlijke training, dit komt het club gevoel echt ten goede. Gr. Kees

Reacties zijn gesloten.

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid