Nieuws

Leemputtenloop 2023

Vanaf 2016 doen er jaarlijks enkele van onze leden mee aan de Leemputtenloop.

Dit jaar organiseert atletiekvereniging Spiridon op woensdag 12 april 2023 voor de elfde keer de Global-e Leemputtenloop.

Hardlopers kunnen zich inschrijven voor 2½, 5 of 10 kilometer over verharde wegen door de bossen van Boswachterij Dorst.

Bij de finish is een waterpost aanwezig. Bij de 10 kilometer is na ongeveer 5 kilometer (ter hoogte van Kalix Berna) een waterpost ingericht. Alle kilometerpunten staan met bordjes aangegeven. EHBO is aanwezig bij de finish en als achterfietser bij de 10 kilometer.

Schrijf je in en loop lekker mee door deze prachtige omgeving.

Voor meer informatie zie de site van de Leemputtenloop: leemputtenloop.nl

 

Club BBQ 2023

Op zaterdag 13 mei hebben we weer onze jaarlijkse club BBQ.

Het is een goede gelegenheid om ook anderen uit de groep wat beter te leren kennen.
In een ongedwongen sfeer kun je genieten van een geheel verzorgde barbecue (inclusief drinken) en gezellig kletsen met elkaar.

Vanaf 17.00 uur zijn jullie welkom en worden jullie ontvangen met koffie/thee en een lekker hapje.

Om ongeveer 18.30 uur worden de barbecues aangestoken. Jullie kunnen rustig van elkaars gezelschap genieten terwijl het vlees en de vis voor jullie wordt klaargemaakt.

Ondertussen kunnen jullie al genieten van alles wat er op tafel komt of al staat.

Uiteraard hebben we niet alleen vlees en diverse vis maar ook o.a. koude schotel, nasi, satésaus, gehaktballetjes in tomatensaus, koude pasta enz..  en als toetje hebben we????.

Drinken staat al koud (behalve de rode wijn) dus je hoeft niet met een honger- of dorstgevoel naar huis te gaan.

De kosten zijn €17,50 per persoon.

Ook je partner is van harte welkom. Er is plaats voor maximaal 35 personen.

Je kunt je aanmelden tot zaterdag 22 april door onderstaand formulier in te vullen.

Geef ook even aan wat je die avond wil drinken (bier, witte/rode wijn, of frisdrank).

Als je alleen vegetarisch, veganistisch of halal eet of alleen frisdrank drinkt, stuur dan even een mailtje naar info@loopgroepfysiotherapietilburgreeshof.nl

Je ontvangt na inschrijving altijd een bevestigingsmail of appje waarin staat hoe je kunt betalen.

Wij doen dit graag voor jullie en hopen dat jullie volop genieten van het eten, drinken en elkaars gezelschap en met een voldaan gevoel weer naar huis gaan.

Nieuwe sponsor: Lopers Company Tilburg

In januari is er contact gelegd met de Lopers Company Tilburg i.v.m. sponsoring van onze LFTR. Dit heeft er  toe geleid dat LFTR er sinds 1 februari weer een sponsor bij heeft: Lopers Company Tilburg.

Lopers Company Tilburg is gevestigd in het pand aan de Willem II straat 100.

Het is een speciaalzaak voor zowel fanatieke hardlopers als hobbywandelaars.

Lopers Company wordt gerund door het echtpaar Sam en Christ, die na een loopbaan in de hulpverlening besloten zich volledig te richten op hun gezamenlijke passie: de loopsport.

Voor meer informatie verwijzen wij naar de site Lopers Company Tilburg

We zijn blij met deze nieuwe sponsor en hebben alle vertrouwen in een goede samenwerking.

 

Gratis cursus: van Start tot Finish

Gratis hardloop cursus bij Loopgroep Fysiotherapie Tilburg Reeshof (LFTR)

Vanaf zaterdag 11 maart organiseert LFTR een gratis hardloopcursus voor bewoners van de wijk Reeshof. Deze cursus is voor zowel beginnende lopers als voor lopers die opnieuw willen starten. In 12 weken wordt er op een verantwoorde manier onder leiding van een gediplomeerde trainer opgebouwd naar een testloop in de zevende week van 2,5 kilometer, en na 12 weken eindigt de cursus met een testloop van 5 kilometer.

De cursus start op zaterdag 11 maart om 9.30 uur vanuit het Gezondheidscentrum Forum bij Fysiotherapie Tilburg Reeshof, Ketelhavenplein 243. Er is plaats voor maximaal 12 personen en alle deelnemers krijgen een hardloopshirt of singlet. Mocht de cursus volgeboekt zijn, dan kun je op de reservelijst geplaatst worden. Mocht er dan iemand niet komen of zich afmelden dan nemen we contact met je op.

Heb je interesse stuur dan een mailtje naar info@loopgroepfysiotherapietilburgreeshof.nl met je naam, adres en telefoonnummer en welke maat shirt of singlet je wilt.

Geef ook even aan of je bij een volgeboekte cursus op de reservelijst geplaatst wil worden. Je krijgt altijd een reactie of je kunt deelnemen of op de reservelijst komt.

Wij zien je graag op zaterdag 11 maart !!!!

Na afronding van de cursus kun je voor €45,00 lid worden tot 31 december 2023. Je betaalt bij ons geen inschrijfgeld maar je krijgt wel een hardloopshirt.

Kun je niet hardlopen maar wil je wel actief bezig zijn? Wandel dan tot 31 december voor €30,00 mee met onze Wandelende Tak. Deze groep bestaat uit maximaal 20 personen en vol = vol.

LFTR is een loopgroep voor de recreatieve hardloper en wandelaar. Bij LFTR gaat het erom om met plezier te lopen en het beste uit jezelf te halen.
Het sociale contact is bij LFTR zeer belangrijk. Daarom wordt er ook altijd na de training koffie en thee gedronken in ons gezellige clubhuis.

 

Drukke eerste training en LFTR Nieuwjaarsborrel 2023

Vandaag was het tijd voor de eerste gezamenlijke training van het jaar! Met een mooie opkomst van zowel de wandelgroep alsook de hardloopgroep, was het (als vanouds) gezellig druk.

Het clubhuis was in een winters thema omgetoverd.

Onder de bezielende leiding van Joop werd er door een grote groep hardlopers een intensieve 2-1-4-1 intervaltraining afgewerkt. Ook trainer Jeroen had een mooi groepje onder zijn hoede.

In de tussentijd werd er door Harran en José een uitgebreide borrel uitgestald. Bij terugkomst van de wandelaars en de hardlopers werd er door Harran een troost uitgebracht op een gezond en sportief jaar!

Dank aan Linda en Karin voor het maken de foto’s en aan Harran en José voor de goede zorgen.

Namens alle leden en trainers van Loopgroep Fysiotherapie Tilburg Reeshof, wensen we je een gezond en sportief hardloop- en wandeljaar.

Klik >>hier<< voor het fotoalbum.

Wouter Riel

 

Gezellige laatste trainingen van 2022

Op Kerstzaterdag 24 december hadden we onze voorlaatste hardlooptraining en wandeling van 2022. Het clubhuis was gezellig aangekleed in Kerstsfeer en na afloop van de training / wandeling kon iedereen weer genieten van lekkere versnaperingen en koffie en thee.

Voor velen was het tevens de laatste training / wandeling van dit jaar, maar dat maakte de gezelligheid die dag en op oudejaarsdag er niet minder om.

Met een kleinere groep werd op zaterdag 31 december in een winters clubhuis de laatste training van 2022 afgesloten in de traditionele gezellige sfeer inclusief lekkere oliebollen.

Al met al werd 2022 dus voor onze lopers op een sportieve en gezellige manier afgesloten.

Lang hoeven we niet te wachten om 2023 sportief bezig te kunnen gaan want op maandag 2 januari zijn jullie weer allemaal van harte welkom voor onze eerste training van 2023.

Op zaterdag 7 januari hebben we na de training / wandeling onze traditionele Nieuwjaarsborrel en uiteraard hoop ik dat jullie er bij zijn.

Ik bedank iedereen die het afgelopen jaar lid is geweest van LFTR en wens iedereen een goede jaarwisseling en een sportief 2023 .

Groetjes, Harran

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2023 | Privacybeleid