LFTR in beweging #8

Jullie verwachten ook deze week weer een trainingsschema. Maar gezien de (gevoels)temperaturen die verwacht worden hebben we voor deze week geen schema.

Mocht het mogelijk zijn om op b.v. busroutes (Witbrant – Koolhoven) of op de fietspaden sneeuwvrij en zonder gladheid te kunnen lopen, dan nog is het gezien de (gevoels)temperatuur niet verstandig om een intervaltraining te gaan doen. Op de momenten dat je moet gaan wandelen koelen je spieren meer af dan gewoonlijk wat de kans op blessures alleen maar vergroot. Doe dus verstandig als je kunt gaan lopen deze week en houd het dan bij rustige duurlopen.

Het is ook niet verkeerd om het een weekje rustiger aan te doen en je lichaam wat meer rust te geven.

Hopelijk kunnen we volgende week weer een verantwoord schema voor jullie op de site zetten.

 

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid