LFTR in beweging #10

Liepen we vorige week nog met een lange broek, extra shirtje en handschoenen aan, gisteren kon er in een lekker zonnetje gelopen worden.

Laten we hier ook de moed uit putten dat ook aan de situatie waarin we nu al bijna een jaar zitten een eind zal komen. Aan elke tunnel komt namelijk een eind, al zijn sommige tunnels wel erg lang. Voorlopig zullen we dus nog even door moeten bijten en elkaar op afstand motiveren. Daarom is het bemoedigend te zien dat er door heel wat leden regelmatig wordt hardgelopen en gewandeld.

Ik krijg van heel wat lopers te horen dat ze graag een selfie willen maken om anderen ook op die manier te motiveren maar dat dit na de training dikwijls vergeten wordt. Dat is niet vreemd omdat je na de training dikwijls nog vol zit van de inspanning. Een tip: maak je selfie voordat je begint te trainen en stuur hem dan later door naar: webmaster@loopgroepfysiotherapietilburgreeshof.nl

Voor deze week hebben we de volgende trainingen voor jullie op het programma staan:

Schema voor de groep van Eric / Harran
  • Tempoloop van 5 km;
  • 7 keer 5 minuten met 2 minuten herstel;
  • Rustige duurloop van maximaal 55 minuten.
Schema voor de groep van Joop
  • Tempoloop van 6,5 km;
  • 7 keer 5 minuten met 1.30 minuten herstel;
  • Rustige duurloop van maximaal 10 km.

 

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid